o podjetju

Prevajalsko podjetje Prelekta

Smo podjetje, ki se ukvarja s prevajanjem in lektoriranjem angleščine, slovenščine in drugih svetovnih jezikov, zato smo prepričani, da smo najboljši naslov za prevajanje še tako zahtevnih besedil. Zaupate nam lahko, saj smo hitri in fleksibilni, poleg tega pa nas odlikuje profesionalno poslovno komuniciranje z naročniki prevodov.

Imamo razvejano mrežo prevajalcev in lektorjev po vsej Evropi, s čimer lahko strankam ponudimo poleg vrhunskih prevodov tudi lektoriranje besedil, ki ga opravijo domači govorci posameznih jezikov.
 

Prevode besedil, ki jih naročite pri nas, vam naši lektorji brezplačno lektorirajo!
 

Naša ekipa prevajalcev je usposobljena za razna področja prevajanja, po potrebi pa se naši prevajalci posvetujejo tudi s strokovnjaki določenih področij besedil, ki jih prevajajo. To zagotavlja visoko kakovost naših prevodov.
Vedno upoštevamo želje strank po določenem specifičnem besedišču, ki naj ga naši prevajalci in lektorji uporabljajo pri prevodih.
 

Zaupate lahko našim večletnim izkušnjam na področju prevajanja in lektoriranja. Stremimo k dolgotrajnem sodelovanju s strankami pri prevajanju in lektoriranju, zato strankam omogočamo, da lahko na njihovo željo prevode opravlja vedno isti prevajalec.

Naše vrednote se odražajo v prijaznem in korektnem odnosu do naročnikov prevodov.
 

Vaše naročilo bo prevedel diplomirani prevajalec in lektoriral profesor slovenščine oziroma domači govorec tujega jezika. Zagotavljamo vam kakovostne prevode, ki bodo opravljeni v dogovorjenem roku.
 

Prevajanje in lektoriranje v angleščino

Informativni izračun

Bi želeli vedeti, koliko vas bo stalo prevajanje ali lektoriranje vašega besedila?

Datoteka:
Prevod v  
Samo lektura? DA NE

Vaš e-naslov:  

... ali pa ga pošljite po e-pošti »